Davorka Bačeković-Mitrović

davorka

Davorka Bačeković-Mitrović, profesorica hrvatskoga jezika, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, još uvijek studira, ovaj puta na Učiteljskom fakultetu, opet u Zagrebu.

Idejni pokretač (pokretačica?) Dana medijske kulture u Bjelovaru.

Imala sam sreću što sam okružena vrijednim, kreativnim, pametnim i ambicioznim prijateljima i prijateljicama, suradnicima i suradnicama, koji su oduvijek htjeli napraviti više za svoj grad i njegove učenike te pomagati mi u ostvarivanju programa Dana medijske kulture.

Samo zahvaljujući njima i svim učenicima koji svake godine iznova pitaju: „Kad će Dani medijske kulture?“ imam motivaciju i dalje se truditi.

Znam da mladi vole učiti – kad kažu da ne vole školu – možda ne vole dosadnu nastavu?

Na Danima medijske kulture nikad nije dosadno: učimo snimati filmove, radijske emisije, izrađivati lutke, glumiti u lutkarskoj predstavi i glumiti općenito, izrađivati web stranice, služiti se web alatima, crtati stripove i izrađivati slikovnice… Škola po našoj mjeri.

Škola u koju dolazimo s veseljem i iz koje nas navečer moraju istjerati – to je škola kakvu živimo naših četiriju dana u godini. To su naši Dani medijske kulture.

dmk-milenijska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s